Tandbehandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandling

En af klinikkens grundregler er ”egne tænder – hele livet” . For mange mennesker vil dette være en mulighed, hvis man går regelmæssigt til tandlæge og følger de anvisninger, man modtager, dels til hjemmetandpleje og dels til behandlinger.

 

Ved almindeligt tandeftersyn bliver ikke kun tænderne kontrolleret men også tandkødet, slimhinderne og den måde, du bider sammen på.

Det har vist sig, at mange sygdomme også viser sig i mundhulen, sygdomme som kan påvirke resten af kroppen på mange måder, hvilket vi også er meget opmærksomme på.

 

Hos Tandlægerne Sundbyvester Plads tænker vi altid langsigtet, så vi i fællesskab finder den løsning, der er mest velegnet for dig. Vi taler om eventuelle behandlinger, der bør foretages nu, samt hvilke behandlinger, der kan blive behov for ud i fremtiden. Det gælder om at finde og holde fast i  ”den røde tråd” . Løbende sørger vi for, at der bliver ført kontrol med behandlingerne.

 

Tandbehandlinger hos Tandlægerne Sundbyvester Plads:

 

Ved akut brug for tandlægehjælp ringes hurtigst muligt til klinikken, vi gør hvad vi kan for at tilbyde smertelindrende behandling så hurtigt det er os muligt.

 

Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, så husk at melde afbud, så hurtigt det er muligt, dog senest 2 timer før.

 

Vi tilbyder gratis forundersøgelser, til implantatbehandlinger og tandregulering, denne forundersøgelse vil tage ca. 30 min.

 

Bliv klogere på:

Vi glæder os til at se dig

MØD PERSONALET HER