TandblegningHvorfor opstår misfarvning af tænder?

Misfarvning af tænderne er noget, der dels sker med alderen og dels ved påvirkning af de farvestoffer, der især er i kaffe, te, rødvin og cigaretter. Ved tandrensning og tandblegning hos din tandlæge eller tandplejer kan en del af disse farvestoffer fjernes, dog ikke dem der er blevet indlejret i tænderne.

Få dit hvide smil igen med en tandblegning

Blegning af tænderne vil i de fleste tilfælde få tænderne til at fremstå lysere og derved pænere. Vi foretrækker den metode, der kaldes hjemmeblegning, hvor man selv sørger for blegningen i hjemmet. Vi tager aftryk og fremstiller en tandskinne, der passer præcist til dine tænder, derefter får du grundig instruktion af tandlæge eller tandplejer. Denne metode har vi den bedste erfaring med.

 

Det anbefales ikke at bruge en skinne, som man selv tilpasser, da pasformen her ikke er god nok.

 

Hvor lang tid tager en tandblegning, og hvor længe holder den?

Blegningen tager ofte 1-2 uger, hvilket afhænger af den enkelte persons tænder. Hvornår blegningen skal gentages er meget forskelligt fra person til person, men i de fleste tilfælde forventer vi, at tænderne holder farven i op til fire år, inden behandlingen bør gentages.

 

Det er ofte muligt at genbruge skinnerne, så det er kun blegemidlet, der kan købes på klinikken, du skal genanskaffe. Dette er naturligvis i samråd med en af behandlerne.

Vi glæder os til at se dig

MØD PERSONALET HER