Tandregulering

 

Vi tilbyder en gratis forundersøgelse ifm. tandregulering

Når du overvejer tandregulering hos Tandlægerne Sundbyvester Plads, starter vi altid med en grundig undersøgelse af dig.

 

Forundersøgelsen indeholder en samtale og eventuelt nogle røntgenbilleder på klinikken. Tandlægen vil tale med dig om, hvilke muligheder du har, og hvad du vil kunne forvente af den færdige behandling.

Denne forundersøgelse vil tage ca. 30 minutter.

Kontakt os og skriv dig op til en forundersøgelse.

 

Hvordan fungerer tandregulering

Tandregulering er en sikker og skånsom metode til at gøre skæve tænder lige. Tænderne sidder fast i kæbeknoglen, og ved at lægge et mindre, konstant tryk på tænderne vil de kunne flyttes.

 

Alt afhængig af hvor skæve dine tænder er, vil behandlingen tage mellem 3 – 24 måneder.

 

Reguleringer foretages med en af tre typer bøjler. Fælles for de tre er, at de overvejende er fremstillet af et plastmateriale,
og derved er ”usynlige”.

 

Hvilken bøjletype, der bør anvendes til dig, afhænger bl.a. af hvor skæve dine tænder er.

 

Vi anvender følgende typer til tandregulering:

 

  • Litewire (fast bøjle)
  • Invisalign (aftagelig bøjle)
  • Inmanaligner (aftagelig bøjle)

 

Nedenfor er hver type kort beskrevet, ellers henvises til producenternes hjemmeside.

 

LiteWire  er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder - dem du smiler med. LiteWire bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør den meget effektiv. Den er diskret, men ikke helt usynlig.

 

Læs mere om LiteWire: www.litewire.dk  

 

Invisalign er gennemsigtige skinner, der kan tages ud efter behov. Denne kan rette mere end de forreste tænder. Udover de æstetiske fordele ved Invisalign er den nem at bruge, og kan nemt blive sat i munden og tages ud igen på hvilket som helst tidspunkt.

 

Læs mere om Invisalign: www.invisalign.dk

 

Inman Aligneren er en klar plastikbøjle, som patienten selv kan tage af og på, og som passer hen over fronttænderne. Udover de æstetiske fordele ved Inman Aligneren er den nem at bruge, og kan nemt blive sat i munden og tages ud igen på hvilket som helst tidspunkt.

 

Læs mere om Inman Aligner: www.inmanaligner.com

Vi glæder os til at se dig

MØD PERSONALET HER